Kantine

Kantine de Malle

Kantine de Malle van het Straattheater Instituut Nederland, is een kleine verborgen parel op de NDSM. De openingstijden zijn volledig afhankelijk van de tijden waarop een evenement plaatsvindt.Dat wil zeggen, de kantine gaat speciaal open tijdens onze evenementen en voor jouw gezelschap.

Catering

Je kunt er voor kiezen om zelf voor de catering en barpersoneel zorg te dragen of om dit aan ons over te dragen. Wij bespreken graag je wensen en veel is mogelijk. Bijvoorbeeld een proeverij van lokale bieren of je eigen geïmporteerde wijnen of een lancering van je nieuwe product. Of gewoon een goed verzorgde borrel vooraf, tijdens en na je evenement. De kantine beschikt over een 6-pits gasfornuis en we hebben borden en bestek voor maximaal 45 personen. Hierdoor is het ook mogelijk om ons af te huren voor bijvoorbeeld een klein diner voor je vrienden of om je droom voor een tijdelijk pop-up restaurant te realiseren.

Theater of muziek tijdens je evenement

We beschikken over een groot netwerk van artiesten in het theater en in de muziek. Wil je vooraf, tijdens of na je evenement entertainment laten verzorgen dan gaan we daar graag over met je in gesprek.

Verhuur

Onze kantine is los en samen met de repetitieruimte en de theaterzaal te huur voor kleine besloten evenementen. Graag verwelkomen wij gasten uit de culturele sector, maar ook zij die er binding mee hebben en het een warm hart toedragen. Lees meer over verhuurof neem contact met ons op voor het bespreken van je wensen en idee├źn.
kantine-de-malle-straattheater-instituut-nederland-ndsm
kantine-de-malle-barkrukken-straattheater-instituut-nederland

Onze enthousiaste medewerkers schenken je graag een drankje. Catering voor jouw evenement maken we op maat. Vertel ons je wensen en we leveren de lekkerste (vegetarische) hapjes en meer lekkers.