Theaterzaal

Theaterzaal

Een theaterzaal op de NDSM in Amsterdam. Met voldoende ruimte voor een podium en een zwaar rood gordijn als achtergrond voor je presentatie, seminar, workshop, try-out of je eigen voorstelling. Vooraf sparren over wat je wil of als je nog geen idee hebt, dat kan natuurlijk ook. We helpen je er graag mee, want wij weten dat als je eenmaal op het podium staat, dan wil je dat alles prachtig samenkomt en je boodschap overkomt. Jij vertelt jouw verhaal, wij ondersteunen je er bij.

Capaciteit

50 personen
1 podium

Stoelen kunnen worden neergezet in een theateropstelling, in een U-vorm of een cirkel. Met of zonder tafels, de keuze is aan jou. Geen stoelen nodig? Geen probleem, dan halen we ze er uit.

Professioneel licht en geluid

Professioneel geluid en licht tijdens je voordracht onder begeleiding van een geluid- en lichttechnicus die jaren ervaring heeft opgedaan bij de grote theaters in Amsterdam en bij Oerol en de Parade. Je bent er dan van verzekerd dat je op het podium goed begeleid wordt met de effecten zoals jij die voor ogen hebt.

Belichting
Lampen: 10 x Suono pc 650plus
Stuurtafel: Eurolight LC2412
Dimmers: Theater technisch lab, 6 kringen

Geluid
Mixer: Yamaha MG124c
Boxen: Beovox M150
Versterker: Akai AM-32

Beamers
Vast hangend: NEC 3500Ansilumen
Flexibel: PT-ST10

Ook hebben we een akoestische piano: Schreiber.

Voor een drankje vooraf, tijdens of na je voordracht in de theaterzaal kun je terecht in onze 'Kantine de Malle'. Vooraf repeteren of oefenen kan in de theaterzaal zelf of in onze aparte repetitieruimte.

Spui je idee├źn

Veel is mogelijk bij ons in het theater. Een boekpresentatie, een zakelijk seminar, een concert, een workshop, een modeshow, een try-out, of je eigen voorstelling of pop-up restaurant of wellicht iets totaal anders.

Verhuur

Het Straattheater Instituut Nederland is te huur voor kleine besloten evenementen. Graag verwelkomen wij gasten uit de culturele sector, maar ook zij die er binding mee hebben en het een warm hart toedragen.
Lees meer over verhuurof neem contact met ons op en laat ons weten wat je idee is.

verhuur-theaterzaal-podium-ndsm-amsterdam-straattheater-instituut-nederland
theaterzaal-huren-ndsm-amsterdam-straattheater-instituut-nederland